Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Muhaliflerin Engellerine Rağmen Başkan Gültak Başardı

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Hebilli Mahalles’inde vatandaşlarla bir araya geldi. Gültak’a, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Hebilli Mahalle Muhtarı Cemal Tan, başkan yardımcıları, birim müdürleri eşlik etti.

Vatandaşlara bir konuşma yapan Başkan Gültak, Akdeniz Belediye Meclisinden 25 milyon TL borçlanma istediklerini anımsatarak, “Bir belediye başkanı borçlanma isterken adını koymaz. Biz adını koyduk; asfalt, kaldırım, kilit taşı yapacağımızı söyledik. Kendimizi de bu şekilde bağlayarak parayı başka yere harcamayacağımızı da ifade ettik. Maalesef muhalif meclis üyeleri ret oyu kullanarak bize borçlanma vermediler. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Mersin’de böyle tesisi olan ilçe belediyesi yok. Hebilli, Şevket Sümer, Çay, Çilek, Karaduvar, Karacailyas, Emek ve diğer mahallelerdeki vatandaşlarımız asfalt bekliyor. Biz 30 milyon TL’lik bir tesisi kazandırmışız ama 25 milyon TL’lik borçlanmayı vermiyorlar" dedi.

Başkan Gültak 2 yıl sonra seçim yapılacağını hatırlatarak, "Seçim sürecinde her partiden yetkililer buralara gelecek. Diğer partilerin meclis üyeleri sizlerden oy isterken ‘size hizmet edeceğiz’ demiyorlar mı? Buyurun borçlanmayı verin hep beraber hizmet edelim. Bu millet asfalt, kaldırım bekliyor ama 'dur sen' yapma diyorlar. Şu an 5 milyon TL hibe temin ettik; yakında soğuk asfalt tesisini çalıştırıyoruz. Bu tesis çalışınca en çok sizleri etkileyecek. Bundan sonra biz mümkün mertebe bahçe arası yolları soğuk asfalt dökmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.