Öne Çıkanlar mersin hür tarafsız Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Tufan Nenni: Akdeniz'i HDP'ye Teslim Etmek İstiyorlar

Geçtiğimiz günlerde Nisan ayı 1. birleşimi yapılan ve Şehit Eren Bülbül'ün adının bir parka verilmesinin CHP, HDP ve EMEP'li meclis üyelerinin ret oylarıyla kabul edilmediği Akdeniz Belediye Meclis toplantısının Nisan ayı 2. birleşimi gerçekleştirildi. Son birleşime ise HDP'li meclis üyelerinin iftiraları damga vurdu. Yaklaşık 700 metrekarelik alanın trafo için elektrik şirketine tahsis edilmesi konusu nedeniyle çıkan tartışmada, HDP'li meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyesi Tufan Nenni'nin üzerinde silah olduğunu iddia etti. İddialar üzerine ceketini çıkartarak üzerinde silah olmadığını ispat eden Nenni'den, oturumdaki tartışma ile ilgili bir açıklama geldi. 

Hazmedemiyorlar

Geçtiğimiz günlerde Şehit Eren Bülbül'ün isminin bir parka verilmesini engelleyen HDP'li meclis üyelerinin kendisine iftira atmasından rahatsız olmadığını dile getiren Tufan Nenni, iftiraların HDP'li vekillerin Akdeniz'e yapılan hizmetleri hazmedememesinden kaynaklandığını dile getirdi. Üzerinde silah olmadığını mecliste ispatladığını aktaran Nenni, "Benim yaklaşık 5 aydır ruhsatlı silahım var fakat hiçbir meclis toplantısına silahla katılmadım. Basında 2 yıldır meclise silahla geldiğim yönünde iddialarda bulunuyorlar. Üzerimde silah olmadığını ispatladığım halde konuyu kendi lehlerinde gündemde tutmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Seçer'den Fırça Yediler

Akdeniz Belediye Meclisinde daha önce de gündeme gelen trafo yapımı için elektrik şirketine yer tahsis edilmesi teklifinin HDP - CHP'li meclis üyeleri tarafından reddedilmesi üzerine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in CHP ve HDP'li Akdeniz Belediye Meclis Üyelerine fırça attığını, bunun üzerine meclis üyelerinin kararlarını değiştirdiğini kaydeden Nenni, " CHP'li üyeler, Akdeniz'i HDP'ye peşkeş çekerek büyükşehiri kazanmak istiyor ama her seferinde baltayı taşa vuruyorlar, uygulamaya çalıştıkları planlar başarısız oldukça da hakaret ve iftiralara başvuruyorlar. Şehidimiz Eren Bülbül'ün isminin parka verilmesini engelleyerek kendilerini tüm Türkiye'ye rezil etmelerinin de hazımsızlığını yaşıyorlar. Allahın izniyle Akdeniz'e hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.