Öne Çıkanlar mersin zafer bayramı Tarsus hür Silifke

Bu haber kez okundu.

2 Çocuk Annesi Kadının Katilleri Yargı Önünde

2 Ekim 2021'de Yenişehir'e bağlı Batıkent Mahallesi'ndeki evinde uyuduğu sırada, daha önce imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı Seyfetullah Söylemez tarafından evine zorla girilerek öldürülen  Seher Aslan Özkurt'un (33) katil zanlıları hakkında yargılamaya devam edildi. Katil zanlısı Seyfetullah Söylemez'in firari olarak yargılandığı davada, Seyfetullah Söylemez'e yardım ettiği iddiasıyla tutuklu bulunan Barış Şimşek duruşmaya, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Ayrıca Seyfetullah Söylemez'e yardım ettiği iddia edilen diğer tutuku Cevdet Dinar sağlık problemleri nedeniyle duruşmaya katılmadı. Sanık Barış Şimşek, cinayet suçunda dahli olmadığını iddia ederek tahliyesini istedi.

Sanık avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutuklu yargılanmasının devamına, firari sanık Seyfetullah Söylemez'nin de yakalanarak tutuklanmasına hükmetti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.