Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Toroslar Belediyesi Acil Destek Merkezi, Depremzedelerin Yanında

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde depremzede vatandaşlar için oluşturulan Acil Destek Merkezi’nde; konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, Çocuk Danışma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmeti veriliyor.

Depremin ardından hızlı bir şekilde teyakkuza geçerek Acil Durum Afet ekiplerini deprem bölgesine gönderen, düzenlediği yardım kampanyası ile temel ihtiyaçların karşılanması noktasında büyük gayret gösteren Toroslar Belediyesi, bir yandan da deprem bölgesinden Mersin’e gelen depremzedeleri sosyal tesislere ve evlere yerleştirilmesinden ihtiyaçlarının giderilmesine kadar yalnız bırakmıyor.

Mersin Valiliği’nden ya da Toroslar Kaymakamlığı’ndan aldıkları belge ile Toroslar Belediyesi Acil Destek Merkezi’ne müracaat eden depremzedeler, acil ihtiyaçlarını karşılama imkanı buluyor.

“DEVLET MİLLET EL ELE BU ZORLU SÜRECİ DE AŞACAĞIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye'yi derinden sarsan büyük afetin yaralarını bir an önce sarmak için devlet millet el ele mücadele ettiklerini söyledi.

Bu zorlu günlerin üstesinden de hep birlikte geleceklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Ekiplerimiz, Yunus Emre Kültür Merkezimizde oluşturduğumuz Acil Destek Merkezi’nden depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İlçemizde misafir ettiğimiz ve edeceğimiz depremzede vatandaşlarımız için hemşehrilerimizin desteği de bizim için çok kıymetli. Depremin hemen ardından başlattığımız yardım kampanyamızın yanı sıra “1 Oda, 1 Aile” Kampanyamıza da destek vererek evlerinde deprem mağduru vatandaşlarımızı konuk eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu seferberliğin yanında olan tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Milletimiz, güzel kalpli insanlarıyla bu zorlu süreci de hep birlikte aşacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.