Öne Çıkanlar toroslarbelediyesi soğutma imamhatip Toroslar belediyesi Tarsus Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Tarsus'ta Asayiş Operasyonları Aralıksız Sürüyor

Tarsus Emniyet Müdürlüğü tarafından, Tarsus genelinde başlatılan operasyonlarla ilgili açıklama geldi. Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus genelinde düzenlenen 46 operasyonda 64 şüpheli yakalandı. Operasyonların içeriğiyle ilgili bilgi de verilen açıklamada, yapılan operasyonlar kapsamında, 10 tabanca, 9 ruhsatsız av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca, 127 fişek, 3 bıçak, çeşitli miktarlarda uyuşturucu, 14 çalıntı motosiklet ve 5 adet şasi numarası olmayan motosiklet ele geçirildi. 

Emniyet ekipleri operasyonlar kapsamında 40 hırsızlık, 10 gasp ve 5 dolandırıcılık olayını aydınlatırken; Yapılan denetimlerde ise 24 bin 346 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranması olan 51 şüpheli yakalandı, bu zanlılardan 22'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çalışmalarda, 4 bin 461 araç kontrol edilirken, 747 sürücüye toplamda 724 bin 970 lira uygulandı, 54 araç trafikten men edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.