Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Bakan Karaismailoğlu'ndan Mersin'e YHT Müjdesi

Adana'da yapımı tamamlanarak hizmete alınan Adana OSB Köprülü Kavşağının açılışına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin geleceği için sadece Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 1 trilyon 600 milyar liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bunun da yaklaşık yüzde 60'tan fazlasını, yani yüzde 65'lik oranını kara yollarına yatırdık." dedi. 

Konuşmasına devam eden Bakan Karaismailoğlu, Mersinlilerin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bağlantısını sağlayacak olan Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren çalışmalarının da hızla devam ettiğini dile getirdi. Yüksek hızlı tren hattıyla mevcut hat mesafesi 361 kilometre olan demir yolunun 58 kilometre kısalacağını hatırlatan Bakan Karaismailoğlu, " Hattın kısalmasıyla demir yolundaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikaya inecektir. Baklalı kavşağımız bu bölgenin araç trafik yoğunluğunu önemli oranda hafifletecek." diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu, büyük Türkiye'nin tesisi için canla başla çalıştıklarını ve hizmetleri sürdürdüklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.