Öne Çıkanlar Toroslar belediyesi Tarsus Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Akdeniz Belediye Meclisi'nde Gündem Çevre

Akdeniz Belediye Meclisi, haziran ayı ilk oturumunu Mustafa Gültak başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Gültak, toplantıda, 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası çerçevesinde kentte düzenlenen çeşitli etkinlikler hakkında meclisi bilgilendirdi. “En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan çocuklarımıza temiz, sağlıklı ve güzel bir dünya bırakmak hepimizin görev ve sorumluluğudur” diyen Gültak, “Dünya Ortak Evimiz, Sıfır Atık Geleceğimiz” sloganıyla Mersin’de organize edilen ve Akdeniz Belediyesinin de katıldığı etkinlikleri anlattı.

Başkan Gültak, toplantıda yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanlığımızın genelgesi doğrultusunda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından doğamız ve çevremiz için gerçekleşen bu önemli etkinliklere imza atan kurum ve kuruluşlara; doğamıza ve çevremize karşı farkındalığın artmasına destek olan herkese teşekkür ediyorum. Akdeniz Belediyesi olarak, en kıymetli varlığımız olan çocuklarımıza daha yaşanılır bir dünya, daha sağlıklı bir doğa ve temiz bir ülke bırakmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu dünyanın ve doğanın bir miras değil, çocuklarımızın bizlere emaneti olduğunu unutmuyor, tüm halkımızın 1-7 Haziran Çevre Haftasını tebrik ediyorum” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.