Öne Çıkanlar gündem7 kamilaydın mhp Sağlık covid19

Bu haber kez okundu.

Okul Servislerine Denetim

Mersin'de 2021 - 2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında, okul servislerinin daha güvenli hale getirilmesi amacıyla okul servislerine denetim gerçekleştirildi. Mersin Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler, 148 personelin dahil olduğu 38 jandarma timi tarafından gerçekleştirildi. Denetimlerde, okul servis araçlarının yönetmeliğe uygun olup olmadığı, araç sürücüsü ve rehberin gerekli özellikleri taşıyıp taşımadıkları ve servis araçlarıyla ilgili gerekli belgelerinin olup olmadığının yanı sıra, farkındalık oluşturmak amacıyla servis şoförlerine yönelik alkol denetimleri de yapıldı.
Denetimler esnasında jandarma ekiplerince öğrencilere maske, oyuncak ve çeşitli hediyeler verilirken, servis sürücülerine de trafik kurallarına uymaları hususunda uyarılarda bulunuldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.