Öne Çıkanlar mersin gündem7 kamilaydın mhp Sağlık

Bu haber kez okundu.

Devlet Bahçeli: 2023'te Nal Toplayacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Son dönemlerde sıklaşan ve MHP’nin oylarının düştüğü yönünde açıklama yapan anketler hakkında konuşan Bahçeli, “"MHP’nin vizyonu kısıtlı, kırılgan ve kısa menzilli bir çerçevede tanımlanamaz. Milletimiz ne diyorsa sözümüz odur. Milletimiz neyi istiyorsa dileğimiz aynısıdır. 2023 Türkiye’nin kader ve karar yılı, aynı zamanda tarihsel kavşağıdır. Bu bilinç ve anlayış ile siyasi faaliyetlerimizi günden güne yaygınlaştırıyor, istikrarlı şekilde yoğunlaştırıyoruz. Şunu inançla söylemek isterim ki; MHP’yi itibarsızlaştırma, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çabalayan kim varsa, 2023’te nal toplayacak. Hayal kırıklığının pençesinde bozguna uğrayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin sipariş ve yalan anketleri güneşi balçıkla sıvamaya, doğru duvarı yıkmaya yetmez. Yetmeyecek.” diyerek, MHP karışıtı anketlerle algı operasyonu gerçekleştirilmek istendiğini belirtti. 

Grup toplantısında son günlerde gündemde olan fiyat artışlarına da değinen Bahçeli, "Ekonomik gerçeklerden uzak fiyat artışlarını, siyasal itiraza dönüştürüp toplumsal kargaşaya yatırım yapanların, Türkiye sevgileri buharlaşmıştır. Bunlar Firavun siyasetinin figüranlarıdır. Enflasyonun ve bunun sonucu olan hayat pahalılığının geldiği noktadan doğal olarak biz de rahatsızız. Fakat zillete düşüp fiyat artışlarında siyasi propaganda konusu çıkarmaya heves edenleri de asla iyi niyetli göremeyiz, görmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.