Öne Çıkanlar toroslarbelediyesi imamhatip soğutma Tarsus Üniversitesi Toroslar belediyesi

Bu haber kez okundu.

Kılavuz, Sokak Köpekleri Sorununu Meclise Taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, son dönemlerde giderek artan başıboş sokak köpeklerinin oluşturduğu sorunları mecliste yaptığı konuşmayla tekrar gündeme getirdi.Başıboş köpeklerin yarattığı tehlikeyi hatırlatan Kılavuz, sorunun derhal çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisinin 21. gününde hayatını kaybeden Mahra Melin'i hatırlatan Kılavuz, "Her gün haberlere konu olan sahipsiz sokak köpekleri saldırıları, güvenlik sorunu haline dönüşmüş, insan yaşamını tehdit eder boyuta ulaşmış. Evlatlarımızın hayattan kopmasına neden olmuştur. Besleme noktalarının düzensiz oluşu, kısırlaştırma işlemlerinin sağlıklı yapılmayışı, hayvan barınaklarının yetersizliği bu sorunu tehlikeli noktalara taşımıştır. Hem insan hem de hayvanların sağlığı ve yaşam hakkı doğrultusunda, daha fazla evladımızın gülüşlerinin solmaması adına, sahipsiz sokak köpekleri sorununun kesin bir şekilde çözümünü beklemekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.