Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Zelenski’nin Danışmanı, Haluk Bayraktar ile Görüştü

Rusya’nın Ukrayna’ya gerçekleştirdiği askeri operasyonların son bulması için barış görüşmeleri yapılmaya devam ederken, bu görüşmelerden sonuncusu geçtiğimiz gün İstanbul’da yapıldı. Rusya ve Ukrayna heyetleri arasında gerçekleşen barış müzakerelerine katılan Zelenski’nin danışmanı Mihail Podolyak, müzakerelerden sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Baykar Teknoloji Genel Müdür Haluk Bayraktar ile İstanbul Boğazı manzaralı bir özçekim gerçekleştiren Podolyak, fotoğrafı sosyal medyada yayınlayarak açıklamaya, “Rusya Federasyonu'nun araçları güzel topraklarımızda muhteşem bir şekilde yanmaya devam ediyor. Bayraktarlar fark edilmeden, korku verici ve yok edici şekilde tüm görevleri tamamladığı sürece yanmaya da devam edecekler. Süper silahların yazarı ve babası Haluk Bayraktar'a hep minnettar olacağım.” yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.