Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke tarafsız

Bu haber kez okundu.

Sigara Barkodu Hırsızı Yakalattırdı

Silifke’de, çalıştıkları petrol istasyonundan 430 bin lira para ve 10 karton sigara çalındığını fark eden istasyon görevlileri, durumu güvenlik güçlerine bildirdiler. Olayıyla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, iş yerinin eski çalışanı M.A.'yı da takibe alarak soruşturmayı derinleştirdiler. Eski çalışan M.A’nın kullandığı sigara ile akaryakıt istasyonundan çalınan sigaraların barkod numaraların aynı olduğunu belirleyen Jandarma ekipleri, operasyon düğmesine bastı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli M.A. gözaltına alınırken, şüpheliye ait ahırda yapılan aramalarda akaryakıt istasyonundan çalınan 430 bin lira para ve sigaralar ele geçirildi.

Para ve sigarları çaldığını itiraf eden M.A, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.