Öne Çıkanlar toroslarbelediyesi imamhatip soğutma Toroslar belediyesi Tarsus Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Kick Boks Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 23-24 Nisan 2022 tarihleri arasında, Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleşen “Kick Boks Aday Hakem Kursu”, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın katılımıyla, son dersini tamamlayarak sona erdi.

Hakemliğe giriş, müsabaka alanları, müsabaka kuralları, müsabaka puanlama esasları ve sporların yazılı-sözlü sınavları hakkında ders alan adaylar arasından kursu başarıyla bitirenlere diploma, kimlik belgesi ve kimlik kartı hazırlanarak teslim edileceği bildirildi.

Zorlu eğitimi başarıyla geçen adaylar, kick boks hakemliğine layiki ile hazırlanırken, Federasyon Başkanı Kayıcı ile tanışmanın ve onun tavsiyelerini dinlemenin heyecanını yaşadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.