Öne Çıkanlar mersin gündem7 kamilaydın mhp Sağlık

Bu haber kez okundu.

Denize Düşen Kediyi Balıkçılar Kurtardı

Erdemli Balıkçı Barınağı'nda teknelerin arasında oyun oynayan iki kediden biri denize düştü. İskele duvarına tutunan bir kısmı suya değen kedinin yardımına tayfalar koştu. O sırada barınakta bulunan Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın da kediyi düştüğü yerden fileli kepçeyle kurtarmak istedi. Bu sırada hamle yapan kedi denize yeniden düşme tehlikesi yaşadı. Sakın, kediyi kepçeye almayı başararak kurtardı. Korkuyla birlikte panikleyen kedi hızla uzaklaştı.


Yaşanan olay ile ilgili bilgi veren Kooperatif Başkanı Yalçın Sakın, "Ağları tamir ediyorduk, 2 kedi oynuyordu. Bir de baktık ki bir tanesi denize düştü. İskelenin altına doğru yapıştı. Tekneden kepçeyi alıp, kepçeyle aldım. Dışarı çıkarken beraber mermi gibi kaçtı. Çok korkmuştu , tabi ki ölüm korkusu, bir hayvan da olsa, insan da olsa aynı. Bereket ki buradaydık, aldık hayatını kurtarmış olduk. Sonuçta bir can" dedi.


Böyle enteresan bir olayın bin de bir yaşandığını aktaran Sakın, balıkçıların sokak hayvanlarını gözettiğini ve sürekli beslediklerini de kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.