Öne Çıkanlar ÇKA iftar kutlama MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Erdemli'de Fener Alayı

Erdemli'de 18 Mart Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fener alayı sanatçı Mümin Sarıkaya konseriyle sona erdi. Erdemli Kaymakamlığı ve Erdemli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklere binlerce kişi katılırken, fener alayı ve Mümin Sarıkaya konseri renkli görüntülere sahne oldu. 
 

Konser öncesi konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, birlik ve beraberlik içinde bir yürüyüş gerçekleştirildiğini belirterek, "Kim ne yaparsa yapsın, bu asil milletin, aziz milletin tarihini asla unutturmayacağız. Çanakkale ruhunu geleceğe en güzel şekilde aktarmanın gayreti içerisinde olacağız. Çünkü Çanakkale destanı bizim birlik içerisinde, beraberlik içerisinde olduğumuzda neleri yapacağımızın en güzel örneğini yansıtmaktadır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.