Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Mersin Bşb.'de Art Arda Hırsızlık

Mersin Büyükşehir Belediyesinde yaşanan hırsılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde, mezarlıklarda kullanılan ve piyasa değerinin 130 bin TL olan yabani ot kurutma ilaçlarının Park ve Bahçeler Müdürlüğünden çalınması ve  Meski Tarsus Su deposunda mazot çalındığı iddialarının yankıları sürerken, şimdi de Büyükşehir Belediyesine ait parke taşı kalıplarının çalındığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Art arda yaşanan hırsızlık vakaları, "Mersin Büyükşehir Belediyesinde yönetim ve denetim boşluğu mu var?" sorusunu akıllara getirdi. 

Emniyete intikal ettiği öğrenilen olayda, piyasa değeri 600 bin TL olan parke taşı hırsızlığı ile ilgili olarak 1 belediye çalışanının gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma ve kalıpların satıldığı yerlerden geri alınmasına yönelik çalışmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

İddiaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından 3 ayrı seferde gerçekleştirilen hırsızlıkta, bordür taşı kalıpları belediyeye ait kamyonlar kullanılarak çalındı. Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren emniyet ekipleri, kalıpların bazılarını Mersin'deki hurdacılarda tespit ederek el koydu. Kalan kalıpların bulunması için ise soruşturmalar devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.