Öne Çıkanlar mersin hür tarafsız Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Kardeş Şehirden Silifke’ye Destek

Silifke Belediyesinin Almanya’daki kardeş şehri Bergkamen Belediyesi, depremzedelere ve ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hazırladığı tekerlekli sandalye ve diğer malzemeleri Silifke’ye ulaştırdı. 
Almanya’da yaşayan Silifkeli hayırsever iş insanı İsak Çırak’ın da katkıları ile ilçeye ulaşan yardım malzemelerini teslim alan Belediye Başkanı Sadık Altunok, bu malzemelerin ilçede misafir edilen engelli depremzedelerin yanı sıra tüm engelli bireylere ulaştırılacağını söyledi. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana toplumumuzun her kesimiyle iç içeyiz. Halkımıza ve şehrimize hizmet götürürken yaşlı-çocuk, engelli-engelsiz ayrımı yapmadık. Hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarımızda hep bu yöndedir. Almanya’daki kardeş şehrimiz Bergkamen Belediye Başkanı Bernd Schafer’le yaptığımız görüşmeler sonunda ilçemizde yaşayan depremzedeler ve diğer ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere bizlere tekerlekli sandalye başta olmak üzere yardımcı yürüteç, baston, ortopedik bandaj ve koltuk değneğinden oluşan ihtiyaç malzemelerini karayolu ile Silifke’mize ulaştırdı. Almanya’da yaşayan Silifkeli hayırsever iş insanı İsak Çırak’ın da girişim ve destekleri ile engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı malzemelerimiz bugün ilçemize ulaşmıştır. Yapacağımız çalışmalarla ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede ve ilçemizde yaşayan engelli ihtiyaç sahiplerine bu malzemeleri dağıtacağız. Ülke olarak yaşadığımız felaket nedeniyle zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde bizlere böylesine anlamlı bir destek veren Almanya’daki kardeş şehrimiz Bergkamen Belediye Başkanımız Bernd Schafer’e, Türk Federasyonumuza, iş insanı hemşehrimiz İsak Çırak ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek kardeş şehirden ilçeye gönderilen ihtiyaç malzemelerini teslim aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.