Öne Çıkanlar imamhatip Toroslar belediyesi soğutma Tarsus Üniversitesi toroslarbelediyesi

Bu haber kez okundu.

Altunok, Taşucu’nda Çalışmaları İnceledi

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bir süre önce başlattıkları Taşucu sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Taşucu mahallesi deniz sahilinde başlattıkları sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı projesini inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, hem yürütülen çalışmaları denetledi, hem de esnaf ve vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. Denize sahili bulunan, her geçen gün gelişen ve büyüyen Taşucu mahallesini modern ve sağlıklı hizmetlerle buluşturacaklarını söyleyen Başkan Altunok, müteahhit firma yetkililerine de çalışmaları hızlandırın talimatı verdi.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Belediye olarak ilçemizin her mahallesine hizmet götürmeye ve halkımızı belediye hizmetleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Taşucu mahallesinde deniz sahilinde başlattığımız meydan düzenlemesi çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Müteahhit firma aracılığı ile yürüttüğümüz çalışmaların hızlandırılması için hem belediye birimlerimizi hem de müteahhit firma yetkililerine uyarlarda bulunuyorum. Özellikle yaz aylarında ilçemize ve Taşucu mahallemize gelen vatandaşlarımız ve misafirlerimizin büyük ihtiyaç duyduğu bu modern projeyi bir an evvel tamamlayarak hizmete sunmak istiyoruz. İçerisinde hediyelik eşya stantları, amfi tiyatro, kafeteryalar, çocuk oyun alanı, konser alanı, sahne, yeşil alan ve yürüme yollarının da yer alacağı projeyi yaklaşık 13 bin m2’lik bir alan üzerine inşa ediyoruz.  İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve özellikle yaz döneminde deniz sahillerimize tatile gelecek olan yerli-yabancı misafirlerimizin faydalanabileceği bu projeler üzerinde çalışıyoruz. Yapımı devam eden projelerimizin sağlıklı ve modern bir yapıda devam etmesi için çalışmaların takibini de önemsiyorum. Amacımız hem halkımızı hem de ilçemiz ve Taşucu’na gelecek olan misafirlerimizi modern ve sağlıklı hizmetlerle buluşturmaktır” diyen Başkan Altunok, esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.