Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke tarafsız

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Enflasyon Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı yolu ile Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni’ne katıldı.

Dolmabahçe Ofisi’nden gerçekleştirdiği canlı bağlantıda, fiyat sorunları hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hem fiyatlaması küresel düzeyde yapılan ürünlerin yol açtığı dengesizliklerle hem de fahiş kazanç peşinde koşanlarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Fiyatlar konusunda vatandaşlarımızın aşına göz dikenlere acımayacağız." ifadelerini kullandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan enflasyon krizinin kaçınılmaz olarak Türkiye’de de görüldüğüne dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu durumu fırsat bilip işi daha da kötüleştirenler için, “Bu dönemler ortak geleceğimizi düşünmemiz gereken dönemlerdir. Üç kuruş fazla kazanmak için milletin huzuruna göz dikenler, en büyük zararı kendilerine vermektedir.” ifadelerini kullandı.

Bu durumun da üstesinden mutlaka gelineceğini, vatandaşın gönlünü ferah tutmasını gerektiğini belirten Erdoğan sözlerini, “Türkiye uluslarası alanda itibarını arttırmış, içeride hayat pahalılığı ile mücadelede daha hızlı adımlarla yürümeye başlayacaktır. Milletimizden sabırlı olmasını, bize güvenmesini istiyorum.” diyerek sonlandıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.