Öne Çıkanlar mersin kar yağışı Erdemli İHA hür

Bu haber kez okundu.

Vali Ali İhsan Su Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Ali İhsan Su, Mut Ziraat Odası toplantı salonunda ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, bölge müdürleri, kurum müdürleri ile ilçe muhtarları katıldı.

Muhtarlarla Buluşmaya Devam Edecek


Vali Su, buluşmada yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığının genelgesi gereğince muhtarların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini kaydeden Su, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlara hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunu vurguladı. Muhtarlarla buluşma toplantılarını her ilçede sürdürmeye devam edeceklerini belirten Su, toplantının hayırlı olmasını diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.