Öne Çıkanlar imamhatip Toroslar belediyesi soğutma Tarsus Üniversitesi toroslarbelediyesi

Bu haber kez okundu.

15 Dakikada Onlarca Dönüm Alan Mahvoldu

Meteoroloji tarafından açıklanan yağmur ve dolu yağışı Mersin'de kendisini göstermeye başladı. Erdemli ile Mezitli ilçesinde gerçekleşen dolu yağışı nedeniyle açıkta dikimi yapılan domates, fasulye gibi sebze ve bazı meyve bahçelerinde zarar gördü. 15 dakikalık yoğun yağış sonrası bahçeler beyaza bürünürken, yağışların kent genelinde bugün ve yarın aralıklarla devam edeceği belirtildi. 

Çiriş Mahallesi'nin muhtarı Necat Şahin, bölgede yoğun dolu yağışı olduğunu ifade ederek, ”Yaklaşık 15 dakika etkili oldu dolu yağışı. Bizi tek sevindiren yağmurla karışık yağdı. Yağmurla karışık yağmasaydı seralarımıza büyük tehlike olacaktı. Yağmur suyu seraların üzerindeki doluyu aşağı taşıdı, seralarımız kurtuldu. Fakat 250 dönüm açıkta dikilen sebzeler ile meyve bahçeleri tamamen zarar gördü. Tahminen şu anda 5 milyon civarında bir zarar var" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.