Öne Çıkanlar mersin tarafsız haber gündem mersinfikir

Bu haber kez okundu.

Esenli Meydanı Vatandaşın Hizmetinde

Akdeniz Belediyesi, vatandaşların kendi etkinlikliklerini rahatlıkla düzenleyebilecekleri Esenli Meydanı’nı hizmete açmak üzere tören tertipledi. Törene, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, Esenli Muhtarı Feyyaz Görgülü ile Esenli ve civar mahallelerden vatandaşlar katıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve beraberindeki protokol üyeleri, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla törene katılan kadınlara gül takdim etti. Kuran Tilaveti ve okunan duaların ardından konuşma yapan Başkan Gültak, köyden mahalleye dönüşen bölgelerin geçmişte hak ettiği hizmetleri alamadığını belirterek, “Fakat biz göreve geldikten ve halkımızın da bizi desteklemesinden sonra köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerimizin kaderi değişmeye başladı” dedi.

Herkese eşit hizmet verdiklerini vurgulayan Gültak, kalıcı eserlerin de böyle oluştuğunun belirterek, “Bizim felsefemizde halka hizmet vardır. Bu meydan Esenli’ye çok yakıştı. Burada düğün, nişan, kına, asker uğurlaması gibi eğlence ve etkinlikler yapılabilecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.