Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke tarafsız

Bu haber kez okundu.

Olcay Kılavuz: Mersinimize Hayırlı Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda konuştu. Konuşmasına, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Resmi Gazetede yayımlanan Çeşmeli - Erdemli - Silifke - Taşucu Otoyol Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarının başlatılma kararının Mersin trafiğini rahatlatacak bir proje olduğunu belirterek başladı.

Projenin Mersin’e hayırlı olması dileğinde bulunan Kılavuz, “Ayrıca, büyük bir kısmı tamamlanmış olan Mersin-Antalya yolunun nihayete erdirilmesi Silifke, Mut, Karaman ve Çamlıyayla-Tarsus yollarının en kısa sürede faaliyete açılması, Mersin-Tarsus otoyolunun ücretsiz olması Mersinli hemşerilerimizin beklentileri arasındadır.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.