Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Ağıralioğlu: FETÖ'cüler Zil Takıp Oynuyor

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti(İP)'te yaşanan görev değişikliklerinin ardından, bir gerekçe belirtilmeden Başkanlık Divanı'ndan çıkartılan Yavuz Ağıralioğlu sert açıklamalarda bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılarak İP'i kuran Meral Akşener'in, birlikte yola çıktığı kurmayları parti yönetiminden tek tek uzaklaştırmasının ardından son yapılan görev değişiklikleriyle yönetimde kalan son kurucu üyeler de parti yönetiminde görevden uzaklaştırılmıştı. Bu isimlerden biri olan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ise Başkanlık Divanı'ndan uzaklaştırıldığını, karar basına duyurulduktan sonra öğrenmişti. CHP ve HDP hakkından çıkışlarıyla hafızalarda yer eden Ağıralioğlu'nun görevden alınışı, CHP'ye yakınlaşma olarak yorumlanarak İP'in altılı masaya yakınlaşma çabası olarak değerlendirilmişti. Halk TV'den İsmail Saymaz'a konuşan Ağıralioğlu, “Hiçbir şey söylenmedi. Hatta endişeye gerek olmadığı, ucu bana gelen radikal bir değişiklik olmayacağını duymuştum. Usulü karardan daha rencide edici” ifadeleriyle kırgınlığını dile getirdi. 

Bu hafta Meral Akşener'e neden kadro dışı bırakıldığını soracağını söyleyen Ağıralioğlu, “Diyeceğim ki varlığımdan mı, siyaset etme şeklimden mi ve hassasiyetlerimden mi... Neyi taşıyamadınız? Herkesin sığdığı Başkanlık Divanı'na Yavuz Ağıralioğlu niye sığamadı? Dört yıldır size, partimize ve arkadaşlarımıza hiç mahcubiyet yaşatmadım. Ağıralioğlu'nun kadro dışı bırakılması teşkilatımıza sorulsun. Bir kişi dese ki ‘Gitsin!’ Mümkün değil! Bütün teşkilatın gardı düştü. Parti içinde mücadele etmem, delege hesabı yapmam, ilçeye adam vermem, kongrelere karışmam. Bu iradenizi nasıl anlamalıyım?” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. 

FETÖ'cüler Zil Takıp Oynuyor

Kararın neden alındığını bilmediğini ifade eden Ağıralioğlu, kararın alınmasının HDP'yi ve CHP'yi eleştirmesi nedeniyle olabileceğini ifade ederek, Bunlar siyasi karardır. Sonuçlarını, sevinenler ve üzülenlerden takip edersiniz. Sevinenlere ve üzülenlere 3-4 gündür bakıyorum. FETÖ'cüler zil takıp oynuyor. PKK'lılar ve HDP'liler sevinmiş. İyi Parti'yi ‘HDP'yi dert etmeyin, mühim olan Erdoğan'ın gitmesi’ zeminine çekmek isteyen herkes davul zurna çalıyor." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.