Öne Çıkanlar toroslarbelediyesi imamhatip soğutma Toroslar belediyesi Tarsus Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN YILMAZ, GENÇLERİN YENİ GÖZDESİ TOROSLAR GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR TESİSİ’Nİ GEZDİ

Toroslar Belediyesinin, Çağdaşkent Mahallesi’nde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis ettiği 13 bin 506 metrekare alanda yapımı tamamlanan Toroslar Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi; eğitim, spor, kültür, sanat ve sosyal alanlarda ilçenin gençliğine hizmet verecek.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, teknik ekibiyle birlikte tesisi gezerek çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

“EN BÜYÜK HAZİNEMİZ GENÇLERİMİZ”

“Toroslarımızı Türkiye Yüzyılı’na yakışan yatırımlarla geleceğe hazırlıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte Mersin’e Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi kazandırdık. Devletimiz, milletimiz, bakanlık ve belediye el ele hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. En büyük hazinemiz gençlerimiz. Onların kültürel gelişimine katkıda bulunacak ve spor yapmalarını sağlayacak tesisler oluşturmaya önem veriyor ve bu konuda yeni adımlar atıyoruz. İlçemizde sahip olduğumuz tesislerle, kentimizin lokomotifi konumundayız. Gençlerimizin geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu tesisimizde de ülkemize yeni yetenekler kazandıracağız. Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.