Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Yılmaz, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u Ağırladı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş ve ekonomi dünyasından isimlerle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın misafiri oldu. İftar programına, AK Parti Mersin milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan ile MHP Mersin milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek’in yanısıra diğer ilgililer ve vatandaşlar da katıldı.

İftar programının ardından bir konuşma gerçekleştiren Muş, ekonomik analizlerin, Türkiye’nin doğru yolda olduğunu gösterdiğini belirterek, "Ülkemize güvenelim değerli dostlar. Türkiye'nin geleceği parlaktır, güçlüdür. Dünyada gelişen, büyüyen ülkeler içerisinde baktığınız zaman da en hızlı büyüyen ülkelerin başında ülkemiz geliyor. Geçen sene yaklaşık yüzde 11'lik bir büyümeyle kapattık yılı. Tüm bu kriterler, göstergeler aslında Türkiye'nin doğru yolda olduğunu, ileriye dönük ümit var eden bir ülke olduğunu gösteriyor. Zorluklar var, zorlukları aşmak bizim görevimiz. Bunların da üstesinden geleceğiz.” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, konuşmasını tamamlayan Bakan Muş'a Orhun Yazıtları'nın minyatür figürünü hediye ederek, ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.