Öne Çıkanlar toroslarbelediyesi imamhatip soğutma Toroslar belediyesi Tarsus Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Bayramda Dışarı Çıktı, 6 Gündür Kayıp

Erdemli’ye bağlı Tömük Merkez Mahallesi’nde yaşayan Fadime ve Mustafa Saat çiftinin çocukları 54 yaşındaki Mahmut, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü evden çıktı. Oğullarından uzun süre haber alamayan aile, önce yakınlarına ardından da jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafından gerekli araştırma başlatılırken, mahalleli de kendi imkanları ile çevrede arama yaptı. 6 gündür kayıp olan Saat’in bulunması için anne Fadime Saat, görenlerin mutlaka jandarma ekiplerine haber vermesini istedi.

Anne Fadime Saat, "Burada 'anne' dediğini duydum, anahtarın yerini sordu, 'orada' dedim. Bir saat sonra geldim evde yoktu. Akşam oldu yok, sabah oldu yok, ertesi gün oldu yok. Soruşturduk araştırdık her tarafları, bulamadık. Karakolu bildirdim, arkadaşları bahçeleri aradı, dere kenarlarını, sahilleri tüm aradılar. Bekliyorum Allah'tan umut kesilmez. Yavrumun sağ bulunmasını bekliyorum. Her şey için hazırlıklıyım, yavrum için canımı bile veririm. Sabaha kadar uyumam, kapıya pencereye bakırım, dört yola giderim bakar gelirim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.