Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çocuklara Tavsiyeler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği'nde çocuklarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuklara çeşitli tavsiyelerde bulundu. 

Konuşmasına, etkinliğe gelen çocuklar dahil tüm misafirleri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilmesinde, çocukların korkunun pençesinde değil, huzurla uyumasının arzusu olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ülkemize sığınan herkesi, ama özellikle de çocukları adeta üzerlerine titreyerek korumamızın sebebi de bu yaklaşımdır. 'Güzelleştirirse dünyayı çocuklar güzelleştirir' diye ifade etmek lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında çocuklara tavsiyelerde bulunmak üzere şunları kaydetti: 

“Dünyayı çocuklara verdiğimiz gün her şeyin daha vicdanlı, sevecen olduğunu göreceğiz. Bugünün çocukları yarın hayatın farklı alanlarına söz sahibi olduğunuzda sakın ola kirlenmeyin. Ailenize, arkadaşlarınıza, okulunuza sıkı sıkıya sarılın. En iyi öğretici hayattır. Hayatla bağlarınızı asla koparmayın. Salgın döneminde aylarca evden çıkamadığınızı biliyorum. Artık bu günler geride kaldığına göre artık imkan olan her yerde temiz havayla, arkadaşlarınızla buluşun. Biz geçtiğimiz 20 yılda sadece eğitim sistemimizin altyapısını güçlendirmekle kalmadık. Bu parkı açtığımız gün, bu Millet Bahçesi'ni açtığımız gün gerçekten çok mutluydum, şu anı o açılışta düşledim. Yeter ki siz isteyin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.