Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

TOROSLAR, DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 10 ili vuran Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşadıkları kentleri terk etmek zorunda kalan ve Mersin'e gelen depremzedeler, Toroslar’daki sosyal tesislerde ve gönüllü vatandaşların yanında ağırlanıyor.

Depremzedelere her gün sıcak yemek imkanı sunan Toroslar Belediyesi, içerisinde gıda ve hijyen malzemelerinin yanı sıra çocuk bezi ve mamasından oluşan yardım paketlerini de ulaştırıyor.

Başkan Yılmaz; “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Kentimize gelen depremzedeleri yalnız bırakmıyoruz. Toroslar Kaymakamlığımızın koordinasyonunda, belediyemize müracaat eden depremzede vatandaşlarımızın barınma, kıyafet, gıda, temizlik ve hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılıyoruz” dedi.

“Tüm birimlerimizle sahadayız” diyen Başkan Yılmaz; “İlçemizde bulunan depremzede vatandaşlarımızın yardım taleplerini anında koordine edip yönlendirme gayreti içerisindeyiz. Köylerden merkeze, iş insanlarından esnaflara el ele vererek depremin yaralarını sarmak için destekte bulunan 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize de gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.