Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

'Demir Yumruk' İzzettin Altunsöz, rakibini bayılttı

Mersin Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Süper Fight, kemeri müsabakasında İranlı kick boksçu Faryad Ahmadi’ye karşı ringe çıkan İzzettin Altunsöz, müsabakada fırtınalar estirdi. Genç yeteneğin üstüne giderek karşılaşmaya başlayan İranlı Ahmadi, baskı uygulayarak sporcuyu bunaltmaya çalıştı. Müsabakanın ilk bir dakikası rakibin ataklarıyla geçerken, İzzettin de karşı ataklarla kendisini savundu. Bu sırada rakibini çözerek henüz maçın 1 dakika 40’ıncı saniyesinde Ahmadi’ye sol bir kroşe indiren İzzettin Altunsöz, İranlı sporcuyu yere düşürdü. Ringe giren köşe adamları rakibi ayıltmaya çalışırken, Türk güreşçi gecenin galibi olarak ilan edildi ve Süper Fight kemerinin yeni sahibi oldu.
Altunsöz, bu sonuçla 18 maçta 7 nakavt gerçekleştirmiş oldu. Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, bundan sonraki hedeflerinin yurt dışında Türkiye'yi temsil ederek, tanıtımını yapmak olarak açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.