Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

MHP'li Kılavuz: Vahap Seçer'in Başkanlık makamında oturması ülkemiz adına tehdit


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in göreve geldikten sonra terör örgütleriyle iltisaklı ve irtibatlı olan yüzlerce kişiyi belediye kadrolarına yerleştirdiğini savunarak, "Vahap Seçer ülkemiz, milletimiz, Mersinli vatandaşlarımız için artık milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında oturması, Mersinimiz adına, ülkemiz adına büyük bir tehdittir." diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında oturması, Mersinimiz adına, ülkemiz adına büyük bir tehdit." dedi.

Kılavuz, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in göreve geldikten sonra terör örgütleriyle iltisaklı ve irtibatlı olan yüzlerce kişiyi belediye kadrolarına yerleştirdiğini öne sürdü.

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından daha önce PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonlar yapıldığını belirten Kılavuz, operasyonlarda 30 kişinin gözaltına alındığını, 14 kişi hakkında kamu davası açıldığını, 5 kişinin tutuklandığını, 16 kişinin hakkındaki soruşturmanın ise devam ettiğini söyledi.

Kılavuz, kendisinin yönelttiği soru önergesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Mersin Büyükşehir Belediyesinde 33 kişinin, teröristlerin birinci derece yakınları olarak sözde "değer ailesi" adı altında çalıştığına yönelik yanıt verdiğini anlattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş'in operasyonlarda tutuklandığını dile getiren Kılavuz, "Gündeş'in bebek katilinin posteri önündeki görüntülerini paylaşıyorum." sözleriyle kürsüden video izletti.

Kılavuz, "Vahap Seçer ülkemiz, milletimiz, Mersinli vatandaşlarımız için artık milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında oturması, Mersinimiz adına, ülkemiz adına büyük bir tehdittir." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.