Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Toroslar Gezici Bayram Tırı Yollarda

23 Nisan için Gezici Bayram Tırı hazırlandığını ve ilçe mahallelerinde dolaşmaya başladığını duyan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gerçekleştirdiği konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve TBMM’nin açılışının 102. yıldönümünü kutladı.

Gezici Bayram Tırı’nın Toroslar’a renk katacağını belirten Başkan Yılmaz, “İlçemizin tüm sokaklarını marşlar ve çocuk şarkıları eşliğinde gezecek olan Bayram Tırımızı,  tüm çocuklarımızla buluşturacağız. Biz de çocuklarımızla bu özel günde beraber olacağız. Çocuklarımızın neşesi, coşkusu ve enerjisi meydanları ve sokaklarımızı süsleyecek. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.