Öne Çıkanlar mersinfikir gündem haber İHA mersinfikirgazetesi

Bu haber kez okundu.

Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Google.org iş birliğinde hayata geçirilen ‘Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi’nin saha uygulaması çerçevesinde eğitim tırı Mersin’e geldi. Cumhuriyet Meydanında konuşlanan tırda, sektörde faaliyet gösteren esnafa eğitim verilmesinin yanı sıra sahada da işletmeler gezilerek bilgilendirme yapılacak.


TESK ve Google.org işbirliğinde 3 gün önce Antalya’da başlatılan ‘Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi’nin ikinci durağı Mersin oldu. Proje çerçevesinde hazırlanan eğitim tırı, Cumhuriyet Meydanında yerini alırken, sektör esnafına eğitim verilmeye de başlandı. Projenin iki gün boyunca saha uygulaması gerçekleştirilecek Mersin ayağının açılışına, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, esnaf odaları başkanları ile sektörde faaliyet gösteren esnaf katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.