Öne Çıkanlar mersin gündem7 kamilaydın mhp Sağlık

Bu haber kez okundu.

CHP'li Vekilden Demirtaş'a Övgü!

Bir Youtube kanalına verdiği röportajda, terör örgütü PKK propogandası yapmak, örgüt adına suç işlemek, Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen aşağılamak gibi birçok suçtan cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'a övgüler dizen CHP Milletvekili Tuncay Özkan şu ifadeleri kullandı:

"Ben Selahattin Demirtaş'ı bütün siyasi çizgisi boyunca takip ettim. Bugün içinde bulunduğu durumu bir hukuksuzluk ve haksızlık olarak değerlendiriyorum. Onunla dayanışma içinde olmayı, bu ülkenin topraklarına ve insanlarına yapılabilecek en güzel şeylerden biri olarak görüyorum. O nedenle ziyaret ettim, yine ederim. Selahattin Demirtaş bir siyaset adamıdır, bir barış insanıdır. O nedenle de Selahattin Demirtaş'a karşı bu ülkede yapılan haksızlığı ve hukuksuzluğu kabul etmiyorum, reddediyorum." 

Demirtaş’ın hapiste değil, TBMM’de bir lider olarak yer alacağını belirten Özkan, sunucunun “Seçimlerden önce Selahattin Demirtaş çıkabilir mi?” Sorusuna şöyle cevap verdi:

"Bence hemen çıkmalıdır. Hemen bırakılmalıdır. Bugün içerde kalmasının tek sebebi var. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi 'Seni Başkan yaptırmayacağım' sözüdür. Onun dışında hiçbir şey yoktur. Selahattin Demirtaş 'sen Başkan olabilirsin' deseydi, bugün el üstünde tutulurdu."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.