Öne Çıkanlar mersin hür Arpaçbahşiş tarafsız habert

Bu haber kez okundu.

Toroslar'da Yol Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen yol bakım ve onarım faaliyetlerinde, Toroslar Belediyesi bünyesinde üretilen kilit parke taşlarını kullanıyor. Yol çalışmaları sırasında daha sonra tekrar kullanılmak üzere sökülebilen çok amaçlı parke taşları asfalta nazaran hem daha ekonomik hem de çevreye verdiği zarar daha düşük. Özellikle yeni yerleşim birimlerine ve onarım gereken bölgelere döşenen parke taşları Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde üretilerek ekonomik olarak oldukça uygun fiyatlara mal ediliyor. 

Daha İyisi İçin Çalışıyoruz

Yol çalışmalarıyla ilgili konuşan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz,  "Üreten bir belediyeyiz. Kendi ekip ve ekipmanlarımızla kilit parke üretimi yapıyoruz. Sokaklarımıza döşediğimiz kilit parke çalışması ile vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmak adına var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Çalışmalarını Toroslar'ın tüm mahallelerinde devam ettirdiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Yollarımızı daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımızı hemşehrilerimizin talepleri ve belli bir plan doğrultusunda sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.