Öne Çıkanlar mersin gündem7 kamilaydın mhp Sağlık

Bu haber kez okundu.

Başkan Yılmaz ile Mersin, Takımına Sahip Çıkacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig 3’üncü Grupta mücadele eden şehrin takımı İçel İdman Yurdu; play-off yarı final müsabakasında evinde Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı. İçel İdman Yurdu, play-off final müsabakasını ise Fethiyespor ile oynayacak.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, bir açıklama yaparak, 23 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Ankara Eryaman Stadyumunda yapılacak müsabakayı izlemek isteyen taraftarlar için otobüs ve maç bileti desteği sağlayacaklarını duyurdu. Maça gitmek isteyenlerin; 23 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi önünden kalkacak otobüsler ve biletler için belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bilgi alabilecekleri ve kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.