Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Toroslar Etraflıca Temizlendi

Belediye Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla, rutin temizlik hizmetinin yanında park ve yeşil alanlar, sokaklar, sahalar, çocuk oyun alanları, boş arazileri baştan aşağı temizleyen Toroslar Belediyesi, “Sokakta Temizlik Var” projesi kapsamında hareket ediyor. Kaldırım ve yol kenarları ile yeşil alanlardaki yabani otlar biçiliyor, sokaklar süpürülüyor, boş arsalar temizlenerek görüntü kirliliği ortadan kaldırılıyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gelecek nesillere için daha temiz bir kent bırakmak için çaba gösterdiklerini ifade ederek, ”Çevremizi güzelleştirmek ve sağlıklı ortamlar oluşturmak bizim elimizde. Asıl olan kirletmemektir. Çevre temizliğine hassasiyetle yaklaşıyoruz. İlçe genelinde genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürüyoruz. 67 mahallemizde evsel atıkların toplanmasından sokakların, ibadethanelerin temizlenmesine ve çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarımızı planlı ve titiz bir şekilde sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz. Ekiplerimiz, pırıl pırıl bir Toroslar için 7/24 görev başında” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.