Öne Çıkanlar ÇKA kutlama Erdemli iftar MTOSB

Bu haber kez okundu.

Toroslar Ramazana Hazır

Pandemi koşulları nedeniyle geçtiğimiz yıl sıkı tedbirler altında geçirilen Ramazan ayı, bu yıl tedbirlerin kısıtlanmasıyla iftar programları ve etkinliklerle geçirilecek. Ramazan etkinlikleri için hazırlıklarını tamamlayan Toroslar Belediyesi de Ramazan ayını, her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilecek iftar ve panayır programlarıyla taçlandıracak. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Ramazan ayı boyunca sürecek etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelecek. Ramazan’ın vazgeçilmezleri olan tasavvuf müziği, Karagöz-Hacivat, Meddah, sihirbaz gösterileri ve İbiş ile Memiş’e kadar birçok etkinliğin yer alacağı panayırda, çocuklar için drama eğitimi ve animatörler de olacak. 

Geleneksel Ramazan eğlenceleri ile özellikle çocukların hafızalarında güzel hatıralar bırakmak istediklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Ramazan ayı, toplumsal dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Bu ayın manevi atmosferini, her gün farklı bir mahallemizde düzenleyeceğimiz iftar sofrası ve Ramazan panayırımız ile en yoğun bir şekilde hissedeceğiz” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.