Öne Çıkanlar mersinfikir gündem haber İHA mersinfikirgazetesi

Bu haber kez okundu.

14 MAYIS’TA DA BU MİLLET  ÜÇ HİLAL MÜHRÜNÜ BASACAK

14 MAYIS’TA DA BU MİLLET

ÜÇ HİLAL MÜHRÜNÜ BASACAK.



Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Zeynel Korkmaz’ın 3 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirdiği İftar programına çok sayıda davetli katıldı. MHP’nin diğer aday adayları ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Korkmaz, “Ya dünyaya istikamet veren büyük Türkiye kurulacak. Ya da bugüne kadar olduğu gibi batı emperyalizminin, Amerika’nın, şunun bunun şamar oğlanı halinde bir ülkeye döneceğiz” dedi.

“Türkiye’nin Güçlenmesi, Dünyada Zulmün Bitmesi Demektir. Türkiye’nin Güçlenmesi, Dünyaya Adaletle Hükmedilmesi Demektir”

Marehan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Zeynel Korkmaz, seçimlerin önemine vurgu yaptı. Korkmaz, “Önümüzde önemli bir seçim var. Aslında her seçimde kullandığımız bir ifade bu; ‘Bu seçim önemli’ ama bu seçim gerçekten çok önemli. Ülkemiz bir dönemeçte. Ülkemizin hangi tarafa döndüğü bizim geleceğimizi temsil edecek. Ya dünyaya istikamet veren büyük Türkiye kurulacak. Ya da bugüne kadar olduğu gibi batı emperyalizminin, Amerika’nın, şunun bunun şamar oğlanı halinde bir ülkeye döneceğiz. Bunun için oylarımız da çabalarımız da emeklerimiz de kutsaldır. Bu seçim geleceğe dönük, geleceğin büyük Türkiye’sine dönük bir çabadır. Türkiye’nin güçlenmesi, dünyada zulmün bitmesi demektir. Türkiye’nin güçlenmesi, dünyaya adaletle hükmedilmesi demektir” dedi.

“Bizim İdealimizin, Bizim Ülkümüzün Sınırları Yeryüzünü Kapsamaktadır”

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Zeynel Korkmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz kendimizi de milletimizi de geleceğimizi de küçük görmüyoruz! Bizim idealimizin sınırları, Türkiye’nin sınırlarıyla çizilmemiştir. Bizim idealimizin, bizim ülkümüzün sınırları yeryüzünü kapsamaktadır. Böyle büyük bir ülküyü ortadan kaldırmak, ezmek, yok etmek için de dünyayı ve insanlığı bugüne kadar sömürmüş olanlar elbette izin vermek istemeyecektir.

Torosların Tepesindeki Son Türkmen Ateşi Söndü Mü Sanıyorsunuz Siz!

Arkadaşlar, ‘’100 yılın hesabını soracağız, cumhuriyeti 100. yılında yıkacağız’’ demek, ne demektir? Buna çanak tutmak ne demektir! Yahu siz hangi devleti yıkıyorsunuz, kimin devletini yıkıyorsunuz! Orda üç beş tane hempanızı bulunca bu devleti, bu milleti sahipsiz mi sanıyorsunuz?
Torosların tepesindeki son Türkmen ateşi söndü mü sanıyorsunuz siz!

Biz Buradayız, Arkana Kimi Alırsan Al!

Biz şehitler verdik. Yahu sen kimsin! Nasıl bunlara tetik düşürenlerin safında yer alırsın. Nasıl o mezara gidip Fatiha okuyacaksın, yüzün var mı?

Yoksa, gidip şehidimin bacısına mı söveceksin? Arkadaşlar işte dönemeç dediğimiz bu. Neymiş; 100. Yılında Cumhuriyeti yıkacakmış. Nasıl yıkacaksın yahu, biz buradayız, arkana kimi alırsan al!

Benim Hayalim Olan, 1944’te Atılan Turan Tohumu Bugün Türk Devletler Topluluğu Olarak Hayata Geçti.

Bağımsızlığımızı kazanmak için; ekonomik bağımsızlığımızı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Elbet bunu da kıracağız. Benim büyük hayalim 1944’te ağababalarınızın işkence hanelerinde atılan tohum, turan tohumu bugün Türk devletler topluluğu olarak hayata geçti.

Benim Mersin’im Ticaretin Merkezi Olacak. Ticaret Üssü Olacak. Dünya’nın Lojistik Merkezi Olacak.

Dünya 2,5 yıl süren bir kıtlık geçirmiş. Milyonlarca insan hastalıktan ölmüş, ekonomi durmuş, her şey kilitlenmiş. Benim ülkemde binlerce insan ölmüş, ama benim iktidarım büyük fedakarlıklarla insanlara yokluk çektirmemiş. Arkadaş Doğu Akdeniz benim Mersin’imin kapısı. Benim Mersin Limanımdan bugün dostluk sınırları çemberi içine aldığımız tüm Afrika ülkelerine ürünler gidecek, ürünler gelecek. Benim Mersin’im o sayede ticaretin merkezi olacak. Ticaret üssü olacak. Dünya’nın lojistik merkezi olacak. Sen ne diyorsun ya!

Biz Memlekete Hizmet İçin, Orada ki Zararlı Sesleri Söndürmek, Susturmak İçin Yola Çıktık

14 Mayıs’ta da bu millet üç hilal mührünü basacak. Biz bunun için yola çıktık. Var benim gibi bu işe gönüllü olan, bu iş için elini taşın altına koyan, bu işte ben de varım diyen. Biz Memlekete hizmet için, oradaki zararlı sesleri söndürmek, susturmak için yola çıktık Arkadaşlarımla birlikte bunun kavgasını veriyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili A. Adayı Zeynel Korkmaz partisinin diğer milletvekili aday adaylarını kürsüye çağırarak sözlerini sonlandırdı.  

Zeynel Korkmaz’ın ardından söz alan MHP Mersin Milletvekili Aday Adaylarının konuşmaları sırasıyla şöyle oldu:

MEHMET ALİ GÖKMEN

Zeynel Hocamız bu davayı yakın ilçemizde hayata geçirmeye çalışmış bir dava büyüğümüzdür. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyor, tebrik ediyorum.

AHMET ÖZDEMİR

Aday adayımız Zeynel Hocama teşekkür ederim.

FADİME AVCI

Çocuklarım, torunlarım, ülkem için ben de varım!

MEHMET ÖNAL

Allah’ın izniyle bu devreyi rahat kapatacağız. Her zaman dediğimiz gibi, zamlar biter, kriz biter ama ülke elden gittiği zaman geri gelmez. Biz bu yolda sonuna kadar elimizi taşın altına koyduk, herkes elini taşın altına koysun istiyoruz.

KIVANÇ DERYA

Vatan toprağının her biri evlat gibidir. Evlatları da yeşerten ve büyüten anne ve babalardır. “Mersin’de Akdeniz’in parlayan yıldızıdır, evladıdır. Biz de hep birlikte el ele verip, yeşertip büyüteceğiz.”

MEHMET ALİ TUNAZ

Bu davaya gönül vermiş bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu davada lütfen küslük olmasın. Her birimiz birbirimize destek olalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.