Öne Çıkanlar imamhatip soğutma toroslarbelediyesi Toroslar belediyesi Tarsus Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Mersin Barosundan Genç Avukatlara Destek

Mersin Barosu Başkanlığı, mesleğinin ilk beş yılında kıdemde olan genç avukatların mesleki faaliyetlerini sürdürebilmeleri için "Uyum Ofisi" açtıklarını duyurdu. 

Mersin Barosu tarafından yapılan açıklamaya göre, Mersin Barosuna kayıtlı ve mesleğinde 0-5 yıl arası kıdemde olan avukatlar ofis açmak isteyip de açamadıkları takdirde Mersin Barosunun açmış olduğu hazır ofiste mesleğini icra edebilecek.

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir tarafından açılışı yapılan Uyum Ofisi Gökdelen İş Merkezi'nin 15. Katında yer alacak. 

Uyum Ofisi projesinin oldukça önemli olduğuna ve  üzerinde hassasiyetle durduklarını belirten Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, “Avukatlık ofisi açmak isteyip de açamayan avukatlarımızın kullanımı için hayata geçirmiş olduğumuz ‘Mersin Barosu Uyum Ofisi Projesi’nde görüşme, bireysel çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere hazır ofis, meslektaşlarımızın hizmetine girmiştir. Meslektaşlarımıza bu ofislerde, sekreterlik hizmeti ve ofis araç gereçleri ile hazır ofis sunuyoruz. Bu ofisten isteyen bütün genç meslektaşlarımız faydalanabilir. Özellikle, meslek hayatına ilk adımı atan avukatlarımızın mutlaka başvuruda bulunup faydalanmalarını öneriyorum. Bu projemizle, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza büyük ölçüde destek oluyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.