Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Vali ve Belediye Başkanı Muhtarlarla Buluştu

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Erdemli Kaymakamı Avni Kula’nın yanı sıra, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölge müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar aracılığıyla vatandaşların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak adına düzenlenen toplantıda konuşan Mersin Valisi Ali İhsan Su,   “Muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsiyoruz. İlçelerimizin mahallelerinin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir ve mahallelerde bizim gözümüz, kulağımız ve ellerimiz siz değerli muhtarlarımızsınız. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın kapıları vatandaşlarımıza hizmet için her zaman açık ve tüm görevliler 7/24 görevinin başındadır" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.