Öne Çıkanlar ÇKA kutlama iftar MTOSB operasyon

Bu haber kez okundu.

Binlerce Vatandaş İftar Sofrasında Buluştu

2 yıldır pandemi nedeniyle kurulamayan geleneksel iftar sofraları, Covid-19'un etkisini yitirmesiyle tekrar vatandaşları buluşturmaya başladı. Erdemli Belediyesi tarafından, sahil kenarında bulunan Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’na kurulan iftar sofrasına yaklaşık 8 bin kişi konuk oldu. İftar programına katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. 

Ramazan ayında 11 noktada iftar programı düzenlendiğini ve bu ayda gönüllerin bir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Vatandaşlarımızı iftar sofrasında buluşturmaya gayret ettik. Erdemli merkez olmak beldeden mahalleye dönüşen yerlerimizde de binlerce insanımızı bir araya getirerek Ramazan’ın manevi hazzını onlara tattırmaya çalıştık. Ramazan’ın güzelliğini Erdemli’de insanlarımızla yaşayalım istedik. İnsanlarımız da gerçekten pandemiden dolayı bir araya gelmeyi de özlemişler ki binlerce insanımız iftar soframızı şereflendirdi. Erdemli birlik, beraberlik olunca, milli ve manevi hassasiyeti olunca insanlarımızın duyguları doruk noktada. Bu manevi iklimde tabii gönüllerimiz bir, kalbimiz bir, yüreğimiz bir. Erdemli’de insanlarımızın kalbi vatan millet, devlet, din olunca birlikte atıyor. Dolayısıyla birlikte atan kalplerin bir olması da ayrı bir manevi haz diye düşünüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.