Öne Çıkanlar mersin gündem7 kamilaydın mhp Sağlık

Bu haber kez okundu.

Kılavuz: CHP, Katil Sürüsü Hdp/Pkk’ya Diyet Borcunu Ödemeye Devam Ediyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ülke genelinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Kılavuz, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği içinde olup, Türk vatanına ve Türk milletine kast edenlerin hukuk önünde en ağır şekilde bedel ödemeleri gerektiğini belirtti.

CHP’nin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra Mersin, Adana, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirleri Hdp/Pkk ittifakı ve işbirliği ile kazandığını belirten Kılavuz, “CHP, yoldaşı olan cinayet şebekesi ve katil sürüsü Hdp/Pkk’ya diyet borcunu ödemeye ve ihanetin hakkını vermeye devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Vekil Kılavuz, CHP’nin, Gazi Atatürk’ün emanetlerine ihanet ettiğine ve cumhuriyetin değerleriyle helalleşme adı altında hesaplaşmaya giriştiğine dikkat çekerek, “Pkk başta olmak üzere Türkiye düşmanlarının karargâhına dönüşen ve milli güvenlik sorunu haline gelen CHP; belediye kadrolarını Pkklılara peşkeş çekmektedir.” diyerek tepki gösterdi.

Kılavuz’un diğer açıklamaları şöyle:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesine Sosyal Hizmet Uzmanı diye işe aldıkları, terör örgütü Pkknın kamplarında elinde askerimizin, polisimizin ve nice şehidimizin kanı olan silahıyla boy boy fotoğrafları olan bölücü alçak terörist Şafak Duran bugün gözaltına alınmıştır.

Türk kültür ve medeniyetinin ve cihan imparatorluğumuzun altı asır başkentliğini yapan, zihnimizde ve yüreğimizde nice izler bırakan, milli hislerimizin ve manevi duygularımızın tecelligahı İstanbul’umuzun böylesine bir ihanete şahitlik etmesi vicdanlarımızı yaralamıştır.”

Mersin BŞB’de de Durum Aynı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde de benzer bir ihanetin yaşandığını vurgulayan Kılayuz, terör örgütlerine üye olan, eylemlere katılan, terörist paçavraları ile sosyal medya hesaplarından fotoğraflar paylaşan, terör propagandası yapan vatan hainlerinin CHP’nin himayelerindeki belediye kadrolarına yerleştiğini açıkça dile getirdi.

Vekil Kılavuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yaşanan hadise gibi Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarının da Pkklı, Fetöcü ve diğer marjinal sol terör örgütlerine peşkeş çekildiğini ifade ederek, “Türk milletinin emeği ve alınteri olan kamu kaynakları teröre, teröriste ve terörist ailelerine adeta hibe edilmiştir.” dedi.

CHP’li Belediyelerin İhanetleri Cezasız Kalmamalıdır!

Kılavuz, CHP’li Belediyelerin terör yuvalarına dönmesinin ihanet olduğunu belirterek, “CHP’li belediyelerin ihanetleri cezasız kalmamalıdır. Bölücülüğe kalkan olanlar, terör örgütleriyle iş tutanlar, teröristlere finansman olanlar, Türkiye düşmanlarıyla saf tutup Türk vatanına ve Türk milletine kast edenler bu yaptıklarını hukuk önünde en ağır şekilde ödemelidir.

İnanıyorum ki Büyük Önderimiz Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletine göz diken her türlü terör örgütü ile kapalı kapılar ardında iş tutan CHP yönetimine en büyük dersi 2023’te Atatürk’ün emanetleri ve ülkülerine sahip çıkan Türk Milleti verecektir.” Cümleleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.