Öne Çıkanlar deriişlemeciliği haber askerlikuygulaması mersinpolisi Mersin Üniversitesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Yılmaz'dan İçel İdman Yurdu'na Tam Destek

İçel İdman Yurdu’na tesis tahsis ederek ve binlerce taraftar ile destek vererek, takımın yanında olan Başkan Yılmaz; “Şampiyonluk yolunda tüm hemşehrilerimizi aileleriyle ve çocuklarıyla takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

“Kentimizin desteğiyle müsabakadan galip ayrılacağımıza inanıyorum” diyen Başkan Yılmaz, “Mersin temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Orduspor 1967 A.Ş. ile Play-Off yarı final müsabakası oynayacak. Takımımıza başarılar diliyorum. İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık'ın başkanlığında birlik ve beraberlik havası içinde bir başarı ortaya kondu. Biz de elimizden geldiğince destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Mersinimiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.