Öne Çıkanlar mersin gündem7 kamilaydın mhp Sağlık

Bu haber kez okundu.

Kazada Yaralanan Polis Hayatını Kaybetti

Bugün sabaha karşı, görev yaptığı Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir trafik kazasına müdahale eden polis memuru Eyüp Saz, kazaya karışarak şarampolden düşen bir minibüsün çıkartılması çalışmasına yardım ediyordu. Kazanın meydana geldiği yerde minibüs çekici ile şarampolden çıkartıldığı sırada bir araç hızını alamayarak kazaya müdahale eden polis ve vatandaşların arasına daldı. Meydana gelen ikinci kazada aracın çarptığı polis memuru Eyüp Saz, hayatını kaybetti.


Şehidin acılı haberi Onikişubat ilçesi Şahinkayası mahallesinde yaşayan ailesine verilirken duygulandıran anlar yaşandı. 
Şehidin evi ve çevresi Türk bayraklarıyla donatılırken yetkililer şehidin ailesini teselli etmeye çalıştı.


Eyüp Saz'ın cenazesi Onikişubat İlçesi Şahinkayası Mahallesi’nde saat 16.00’da kılınacak olan cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.