Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

MHP’den Türk Müziğine Önemli Katkı

MHP Genel Merkezi, hazırladığı bir araştırma yayınıyla, “Türk Müziğinin Özel 49 Sesi”ni belirledi. Hürriyet’in edindiği 191 sayfadan oluşan “Türk Müziğinin Özel Sesleri” kitabı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Kültür ve Sanat İşlerinden Sorumlu Başdanışmanı Merve Menekşe’nin öncülüğünde hazırlandı.

Kitapta, sanatçıların portreleri ve örnek eser sözlerine de yer verildi. Ferdi Tayfur’un “Sabahçı Kahvesi”, İbrahim Erkal’ın “De Get Yalan Dünya”sı, Barış Manço’nun “Kayaların Oğlu”, Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım”ı, Münir Nurettin Selçuk’un “Kalamış”ı, Müzeyyen Senar’ın “Bir İhtimal Daha Var”ı, Yıldırım Gürses’in “Mevsimler Yas Tutup Çöller Ağlasın”ı, Neşet Ertaş’ın ‘Gönül Dağı’ seçilen eserlerden sadece bazıları oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.