Öne Çıkanlar mersin hür İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

"Öğrencilerimizin Her Zaman Yanında Olacağız”

Gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Serdar Soydan, eğitimden spora her alanda gençleri destekleyeceklerini vurguladı. Spora ayrı bir başlık açan Soydan, şunları söyledi; “Mersin’e her dalda önemli organizasyonları çekmek için Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşeceğiz. Akdeniz Oyunları kapsamında kentimize yapılan tesislerimizi daha aktif hale getireceğiz. 80 bin aktif, toplamda 200 bine yakın lisanssız sporcumuz var. Sporcu Kart ile spor tesislerine ulaşım hizmetlerini ücretsiz kullanacaklar.”

 “Su Sporları ve Yaşam Merkezi İle Çocuklarımız Bu Alana Yönelecekler.”

Uzun bir kıyı şeridine sahip Mersin’in denizi ile öne çıktığını hatırlatan Soydan; “Türkiye’nin en güzel kıyı şeridine sahip şehrimizde hayata geçirecek olduğumuz su sporları ve yaşam merkezi ile çocuklarımız su sporlarına yönlendirip profesyonel hocalarla desteklenecekler. Kurulacak kulüpler ile lisanslandırılacak olan gençlerimizi uluslararası platformlarda görmek için sabırsızlanıyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.