Öne Çıkanlar hür mersin İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

KORKMAZ" ÖZEL VAHAPSIZ OLMAZ"DEDİ

MHP 28 Dönem Milletvekili adayı ve Mersin Büyükşehir aday adayı Zeynel Korkmaz, Vahap Seçer’in yeniden aday gösterilmesini değerlendirdi.

“Özel’in istemeye istemeye yenden Vahap Sefer’i Büyükşehir adayı yapması, Mersin’i garanti gözüyle görememesinin bir sonucudur.”

CHP Kurultayında Özgür Özel karşıtlığıyla bilinen Vahap Seçer’in yeniden aday gösterilmeyeceği ile ilgili oldukça fazla haber çıkmıştı. İlk açıklanan adaylar arasında almaması Seçer’in aday gösterilmeyeceği söylentilerini de güçlendirmişti.

Bu arada DEP ‘in Mersin’den aday çıkaracağı iddialarının yayılması DEM yandaşlarından oy alabileceği iddiasıyla Fikri Sağlar’ın aday gösterileceği söylenti ve beklentileri de gündem olmuştu.

Konuyla ilgi görüşlerine baş vurduğumuz MHP Mersin Büyükşehir aday adayı Zeynel Korkmaz,” Özel başka çare bulamadı. Şansını zorlamamak için istemeye istemeye Vahap Seçer’i aday gösteriyor” dedi.

DEP ile CHP arasına doğal bir ittifakın artık yerleşik kanaat haline geldiğini söyleyen Korkmaz, Cumhur İttifakı ile aradaki oy farkına rağmen seçimi alma garantisi göremeyen Özel, Vahap Seçer’i aday yapıyor “Dedi. Fikri Sağlar ile ilgili haberleri de değerlendiren Korkmaz. “Fikri Sağlar her yerel seçimde adı kurtarıcı olarak gündeme gelen birisi. CHP reddetmiyor ama kabul de etmiyor. HDP versiyonlarının doğal mensubu. HDP’ni son sürümü, Mersin’de aday gösterirse riske girmek istemiyor. Biraz da MHP adayının kim olacağını bekliyor gibi. Ama her durumda Vahap Seçer aday olacaktır. HDP sürümü parti de onu destekleyecektir. İlçelerde bölüşüm yapılacaktır. “Değerlendirmesini yaptı.

Zeynel Korkmaz, CHP - DEM kavgasının Toroslarda yaşanacağını öne sürerek, “PKK yandaşı parti Torosları illaki istiyor. Ancak CHP bu konuda tereddütlü ve vermek istemiyor. Her iki partinin de tek başına almaları hayal bile değil. Cumhur İttifakı Torosları vermeyecektir. “Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.