Öne Çıkanlar mersin hür İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara Limonlu’da

Kara ziyaretlerinde Limonlu halkıyla samimi dakikalar geçirerek istek ve arzuları dinledi. Aynı zamanda üreticileri ve esnafı da ziyaret eden Mustafa Kara, içten davranışlarıyla vatandaşları mutlu etti.

“Vatandaşımızın Olduğu Her Yerdeyiz.”

Bizim Yüzyıl TV ekiplerine açıklamalarda bulunan Kara; “Vatandaşımızın olduğu her yerdeyiz, sahadayız. Hane hane kapı kapı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızla bir aradayız. Limonlu ziyaretimizde de vatandaşımızın enerjisi enerjimize enerji katıyor. Bu süreçte güzel bir ziyaret oldu.” dedi.

“Ben Proje Adamıyım.”

Kara; “Seçim çalışmaları gayet güzel. Halkımızla iç içeyiz. Birlikteyiz. Tabi bu süreçte birçok projemiz var. Ben mühendisim, proje adamıyım. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. İnşallah bir lansman toplantısı da yapacağız. Tarımdan turizme, kültürden sanata birçok projemiz var. Bunları da bir bir hayata geçireceğiz inşallah. Erdemli Cumhur İttifakı’nın kalesidir. Bu seçimde de inşallah biz durmadan yorulmadan 31 Mart’a kadar çalışacağız. Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem Erdemli Belediyesini hem Büyükşehir Belediyesini armağan edeceğiz Allah’ın izniyle.” diye ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.