Öne Çıkanlar mersin hür İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Peker’in Basın Toplantısı

Peker; “Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum. Yenişehir hayal ettiğimiz bir gelecek ve bu geleceği inşa etmek için 31 Mart akşamına kadar gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacağımızı hepinizin bilmesini istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gerçek belediyecilik anlayışı Cumhur İttifakı değerlerine sıkı sıkıya bağlılıkla mümkündür.” dedi.

Peker yaptığı açıklamaların ardından basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

“Yenişehir ekonominin kalbinin attığı bir yer. Lakin esnaf da memnun değil. Belediyenin yönetim bağlamında nasıl bir yaklaşımı olacaktır?” diye soran bir basın mensubuna Peker; “İş camiasının neler çektiğini neler yaşadığını biliyorum. Her kesimi kucaklayan bir yönetim anlayışı olacak. Yine bununla birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Başkanımız ile birlikte projeler yapacağız. Yenişehir Belediyemiz şu an borçlu. Borç devralmaya enkaz devralmaya geliyoruz. Biz bu borçları bitirip enkazları da kaldıracağız Allah’ın izniyle.” diye yanıt verdi.

Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker seçim süreciyle ilgili Bizim Yüzyıl TV’ye açıklamalarda bulundu.
 

“Bugünü nasıl değerlendirirsiniz?”

“Projelerimiz hazır. Projelerimizi açıkladığımız süreçte bununla ilgili sorular geleceğine inanıyorum. Bugün katılım çok güzeldi., coşkuluydu. Sorular da güzeldi. Buraya muhabbet etmeye değil çözüm üretmeye geldik. Bugünden itibaren artık sahada olacağız. 3-5 gün içerisinde hazırlıklarımızı yaptık. Biliyorsunuz adaylık benim için de sürpriz oldu. Kamuoyunda anketlerden yola çıkarak genel merkezimiz benim ismim üzerinde mutabakat sağladı.”

“Vatandaşların İlgisini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?”

“Bu ilgileri daha çok sahada göreceğiz. Tabii ki gelen telefonlar gayet normal. Olması gereken, beklediklerim bunlar. 50 yıllık bir Mersin hayatım var benim. Her ne kadar Karadenizli olsam da 50 yıldır Mersin’de yaşıyorum. Çocuklarım Mersinli biz Mersinliyiz artık. Tanır tanışırız inşallah bundan sonra da kaynaşacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.